Apple termékekhez kiegészítők: tokok, tartók, töltők, kábelek

Manapság már el sem tudjuk képzelni a hétköznapjainkat úgy, hogy valamilyen kütyü ne legyen a közelünkben. Lehet ez okostelefon, egy tablet, okosóra. Mivel a mindennapjaink része, így mindenki szeretné egy kicsit jobban magáénak érezni az eszközét. Megpróbáljuk személyre szabni a kinézetét egy divatos tokkal, egy dizájnos tartóval. Az iTok webáruház kinál ehhez többféle lehetőséget: iPhone tokok, iPad tartók, AirPods tartók, Apple Watch szíjak.

Az iTok webáruház próbál a legnépszerűbb márka köré kialakítani egy igényes készletet a kiegészítőkből. Ez nem más, mint az Apple termékek teljes palettája. A csili-vili dizájnos iPhone toktól kezdve, találunk itt magunknak ismert tervezők által tervezett trendi tokot is akár Karl Lugerfeld-től. Találkozhatunk még az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Spigen tokokkal, tartókkal is.

Telefon tokok, AirPods tartók és egyéb kiegészítők

AirPods tartók terén is többféle lehetőségünk van: az igényesebb bőrtoktól kezdve a masszív, erősített tartókig többféle színben tallózhat a készletben a látogató.

iPad tartók is kaphatók. Ezen a téren is, úgy mint az előzőeknél is, elsősorban a különlegesebb, praktikusabb kiegészítők kaphatók. A webshop igyekszik nem csak a hétköznapi egyszerű kiegészítőket árulni úgy, mint sima szilikon tok, hanem ütésálló, gyerekbiztos tartókat is többféle színben, többféle modellhez. Nem beszélve a tartók anyagáról, amely az egyszerűbbnek mondható szilikontól kezdve, az erősített szöveten át a bőrig minden formában elérhetők, megrendelhetők.

A tokok és tartók között megtaláljuk a már korábban említett Karl Lugerfeld dizájnt, a Spigen gyártó által készített minőségi kiegészítőket, az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő Guess tokokat. Minden korosztály megtalálja a nekivaló terméket. A felnőttek az igényesen kialakított bőr tartókat, ismert márkák által fémjelzett tokokat valamint a fiatalabbak a viccesebb, bóhókásabb tokokat is. Az egyik legnépszerűbb a fiatalabb korosztálynál a rajzfilm hősökkel díszített AirPods tartók.

Egyre több webáruház kezdi kiszűrni a komolytalan látogatókat, akik csak felkattintgatnak különböző kiegészítőket, termékeket, majd utánvételes rendelésként leadva egy nem létező címre kérik a csomagot. A mögöttes szándék nem ismert, de az iTok webshop is igyekszik ezeket az “érdeklődőket” kiszűrni. Aki utánvétellel rendel és nem veszi át a csomagot, azok email címe, telefonszáma belekerül egy olyan központi adatbázisba az interneten, amit a legtöbb webshop használ. Ebbe az adatbázisba lévő személyek nem biztos, hogy bármilyen másik webshopban fognak tudni rendelni a jövőben.

Folyamatosan akciókat hirdet meg a webshop, így érdemes sűrűn visszalátogatni és feliratkozni a hírlevélre.