IrodatakarításIrodatakarítás - Csingiling Takarítás

Irodatakarítás Budapesten

Abban egyetértünk, hogy fontos a munkavállalók olyan irányú motiválása, hogy a munkahelyükre szívesen járjanak be. Ehhez elengedhetetlen a rendszeres és profi irodatakarítás, melyet több éves tapasztalattal végez el a Balogh Clean Team Kft., azaz a Csingiling Takarítás.

Napi szintű takarítás elvégzése, szemetesek kiürítése, asztalok tisztítószeres takarítása és portalanítása épp úgy igénybe vehető, mint a szociális helységek takarítása, fertőtlenítése, teakonyhák fertőtlenítő takarítása, vízkőtlenítése. Természetesen a munkát úgy végezzük el, hogy sem Önt, sem az alkalmazottait nem zavarjuk a napi munkavégzésben, nem hátráltatunk senkit. Igény szerint a napi irodatakarítást akár este vagy éjszaka is el tudjuk végezni.

Heti rendszeres takarításkor bár a bútorok tisztántartására, műszaki eszközök takarítására is nagy hangsúlyt fektetünk. Heti rendszerességgel az üvegajtókat, ablakokat és válaszfalakat is tisztántartjuk, takarítjuk.

Évente akár többször is érdemes nagytakarítást is elvégezni az irodákban. Ilyenkor már a szőnyegek és kárpitozott bútorok gépi vegyszeres tisztítása is megtörténik, bőrbútorok megfelelő kezelése, reluxák és redőnyök portalanítása. Az összes vizesblokkot is érdemes ilyenkor takarítani, fertőtleníteni és vízkőmentesíteni. Ezeket a munkákat is speciális gépekkel el tudjuk végezni az kézi tisztításon felül.

Az irodaházak belső udvarán gépi járólaptisztítást is végzünk, a külső ablakok, üvegfelületek takarításával együtt.