Just Say Natural – egy tökéletes fotós nyakpánt nyomában

Egy kis élménybeszámolóval készültem nektek a mai posztban. Általában a csapat nevében írunk, de mivel ez személyes élmény gondoltam így is osztom meg veletek.

A sztori előzményeként annyit kell tudni, hogy egy ideje igyekszem elmélyülni a fotózás rejtelmeiben és én magam is űzöm a művészet ezen rendkívül sokoldalú ágát. Az utóbbi időben eléggé elkapott a retro életérzés fotós felszerelés terén, egyébként is igen analóg beállítottságú figura vagyok, annak ellenére, hogy a művészellátóm digitális.:)
Szóval így jött az igényem, hogy a fényképezőm gyári, nem túl egyedi nyakpántja helyett be kéne szerezni valami kényelmesebbet és nem utolsó sorban trendibbet. Tudtam, hogy sokan foglalkoznak, főleg kis hazánkon kívül egyedi fotós nyakpántok készítésével, úgyhogy gondoltam első körben külföldi webshop-okban nézelődök.

Aztán eszembe jutott, hogy nemrég hallottam az egyik általam rendszeresen fülelt és kedvelt nem mellesleg fotós podcastben – Tripodcast, tessék lecsekkolni – hogy van egy hazai kis manufaktúra Just Stay Natural néven, akik ezzel foglalkoznak. Rá is néztem és rögtön megtetszett a stílus, pont ez volt az elképzelés, úgyhogy nem is keresgéltem tovább, nagy elégedettséggel rendeltem meg a cuccot azonnal.

Mivel egyedi termékről van szó az elkészítési idő alap esetben három hét, amitől kicsit féltem hogy számomra kihívás lesz, ugyanis az ilyesmit általában azonnal akarom.:) De végül aztán túléltem, sőt igazából hamarabb is kézhez kaptam, így volt egy kis könnyítés a dologban.
Ebbe pedig még belefért az is, hogy kértem egy kis designbeli módosítást, ami egyébként nem volt opcionális, de Petra, aki a nyakpánt készítője nagyon rugalmas volt és szó nélkül bevállalta a dolgot.

Úgyhogy minden szempontból nagyon pozitív volt a tranzakció folyamata. A kész termék pedig tökéletes, igazi részletes tervezői munka, a csomagolástól kezdve egészen a kész nyakpántig. Maga a bőr is nagyon minőségi érzetet ad, ráadásul meglepően finom, puha fajta, ami használat közben nagyon kényelmessé és rugalmassá teszi, még egy szinttel feljebb emelve a termék funkcionális értékét.

Hölgyeim és uraim nem tudok többet mondani, csak annyit, hogy így kell csinálni. Le a kalappal a Just Stay Natural előtt és kívánom nekik, hogy legyenek nagyon sikeresek.

Ja egyébként nem csak nyakpántot, hanem egyedi táskákat is készítenek, szóval érdemes körülnézni a shop-jukban.
Aki rendelne tőlük az alábbi linken megteheti:
http://www.juststaynatural.com/taskak