Prémium kategóriás, minőségi eszközök

Logitech MX Master 3

Az irodai munka elengedhetetlen kelléke a Logitech csúcskategóriás egere, mellyel villámgyorsan felpörgetheti a munkát. Ha nem figyel eléggé, elektromágneses görgetőjével egy másodperc alatt 1000 sorral arrébb találhatja magát. Miután két presszóval kellően felgyorsult az egér sebességéhez, ragadja meg ismét az ergonómiailag tökéletesen kialakított rágcsálót, és lépjen a gázra! Az MX Master 3 több számítógépet képes irányítani, ráadásul fáradhatatlan, egy töltéssel 70 napig húzza. Az Amazonon kedvező áron megrendelhető az alábbi képre kattintva:

Apple ProDisplay XDR

Történelme során talán még sosem fókuszált ennyire a profi felhasználókra az Apple. Az iPad Pro-t az iPhone Pro követte, közben pedig csendben bemutatták a legújabb, bivalyerős Mac Pro-t, ami mellé már saját monitort is készítenek Kaliforniában. A 32 hüvelykes 6K-s Retina kijelző extrém dinamikatartománnyal, fényerővel és színhűséggel válik az iróasztal gyöngyszemévé – miközben speciális állványának köszönhetően bármerre döntheti és csavargathatja a monitort.

Azio Iris

Legalább olyan kényelmes használni az Azio eszközeit, mint amennyire mesterien megálmodják a formaterveket. Legújabb vezetéknélküli billentyűzetüket régi fényképezők inspirálták, még egy objektív ihlette vezérlőegység is helyet kapott a klaviatúrán, mellyel a médiatartalmakat és a billentyűzetvilágítást vezérelheti. A numerikus pad különválasztható arra az esetre, ha nem lenne rá szükség.

Insta360 GO

Mindössze húsz grammot nyom az Insta360 akciókamerája, miközben mindennel felszerelték, amire szüksége lehet: képstabilizátor, mesterséges intelligenciával támogatott szerkesztés és vízállóság segíti a pólóra vagy szörfdeszkára szerelt optikát.